FÒRMULA DEL NAKED PALOMA:
2 cl. Mescal
2 cl. Chartreuse groc
2 cl. Aperol
2 cl. Suc de llima i llimona
Soda d'aranja rosa
Sal de xilis Tajín
Rodanxa d'aranja i una branqueta de romaní
10,50€
A l'agost, refresca’t amb la sorprenent NAKED PALOMA
Combinar còctels entre ells per aconseguir noves experiències és una cosa que ens encanta.
Aquest mes, hem jugat amb les receptes de dos dels còctels anomenats de la nova era: el “Naked and Famous” i la refrescant “Paloma Mexicana”.
El resultat és fabulós! Una explosió impressionant d'aranja fresca, les notes dolces dels licors i l'inconfusible final fumat que aporta el Mescal.
La sal de xilis fa més saborosa aquesta barreja i l'aroma de romaní queda com un delicat toc final.
La nova NAKED PALOMA segur que us sorprendrà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada