FÒRMULA DEL JUNGLE BIRD
5 cl. Ron negre de Jamaica
2 cl. Campari
5 cl. suc de pinya
2 cl. suc de llima
1,8 cl. xarop de sucre
8,50 €
Durant aquest calorós mes de Juliol, viatgem a Malàisia… ens acompanyeu?
Més concretament a la capital: Kuala Lumpur. Aquí trobem l’origen d’un dels còctels que ha revolucionat més el fenomen Tiki (glops de temàtica Polinèsia i tropical per excel·lència).
Història del Jungle Bird
El còctel Jungle Bird va ser creat per Jeffrey Ong quan treballava com a cap de begudes a l’Aviary Bar de l’hotel Kuala Lumpur Hilton als anys 70. El preparava com a beguda de benvinguda per als clients de l’hotel i va rebre aquest nom per la presència de unes aus tropicals a la zona de la piscina que es veien des de la finestra del bar.
Un còctel molt particular entre la família de còctels Tiki
Aquest és un còctel molt particular entre els de la gamma Tiki. Per què? Simplement perquè conté Campari, un amarg Italià sempre present en tots els bars de categoria i que poques vegades es barreja o relaciona amb sabors tropicals, sinó més aviat en còctels aperitius. Tot i això, les notes cítriques de la taronja i l’aranja que trobem al Campari, combinen perfectament amb la pinya i el rom negre, donant una nova dimensió a tota la gamma de còctels tropicals.
Una beguda sorprenent per la seva meravellosa combinació de sabors. Un viatge directe a l’antiga Malàisia dels anys 70.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada