diumenge, 3 d’abril del 2022

Mango Pisco Sour, el còctel del mes d'abril

 

Mango Pisco Sour, el còctel del mes d'abril

                        

 Recepta del Mango Pisco Sour:
6 cl. Pisco Vinyes d'Or
4 cl. suc de mango
3 cl. suc de llimona
1 cl. xarop de sucre
2 cl. clara d'ou
Tres gotes de bitter Angostura

 

 

Gaudeix en gran amb aquest deliciós còctel de mango.
 
Aquest mes, el nostre bartender Adrià Arjona us vol sorprendre amb aquesta versió afruitada del clàssic Pisco Sour. Una proposta més moderna que incorpora la melositat i la dolçor del suc de mango a la recepta original.

 

El pisco és un aiguardent que s'obté mitjançant la destil·lació de raïm. Xile i el Perú són els dos països llatinoamericans que es disputen l'origen i la qualitat d'aquest producte.

 

Les dues procedències i tots els tipus de raïm “pisquer” són meravellosos. Per a aquest còctel, utilitzarem un pisco peruà pur de raïm Quebranta, un destil·lat de gran aroma en el qual  destaquen sensacions d'herbes verdes i fruits secs.

Finalitzem el còctel amb un ram de menta per aportar frescor al nas i una gominola de mango, elaborada per nosaltres, que intensificarà el sabor d'aquesta fruita tropical.



Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada