Recepta del Mango Pisco Sour:
6 cl. Pisco Vinyes d'Or
4 cl. suc de mango3 cl. suc de llimona1 cl. xarop de sucre2 cl. clara d'ouTres gotes de bitter Angostura
Gaudeix en gran amb aquest deliciós còctel de mango.Aquest mes, el nostre bartender Adrià Arjona us vol sorprendre amb aquesta versió afruitada del clàssic Pisco Sour. Una proposta més moderna que incorpora la melositat i la dolçor del suc de mango a la recepta original.
El pisco és un aiguardent que s'obté mitjançant la destil·lació de raïm. Xile i el Perú són els dos països llatinoamericans que es disputen l'origen i la qualitat d'aquest producte.
Les dues procedències i tots els tipus de raïm “pisquer” són meravellosos. Per a aquest còctel, utilitzarem un pisco peruà pur de raïm Quebranta, un destil·lat de gran aroma en el qual destaquen sensacions d'herbes verdes i fruits secs.Finalitzem el còctel amb un ram de menta per aportar frescor al nas i una gominola de mango, elaborada per nosaltres, que intensificarà el sabor d'aquesta fruita tropical.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada