Recepta del Tiramisú Cocktail:
3 cl. Rémy Martin VSOP Conyac
3 cl. licor de cafè
1 cl. licor de cacau
1 cl. licor d'ametlles
4 cl. crema de llet
½ rovell d'ou pasteuritzat
Una cullerada de formatge mascarpone
Cacau negre empolvorat i un pa de pessic
9,50€
Aixeca l'ànim amb aquesta fantàstica copa
El Tiramisú són unes delicioses postres fredes d'origen italià. Es compon d'una base de pa de pessic emborratxada de cafè i licor. Coberta amb una crema elaborada amb formatge mascarpone i cacau pur empolvorat a la superfície.
Existeix un moment en el qual el treball del barman s'uneix amb el del pastisser i apareixen receptes tan meravelloses com la del Tiramisú Cocktail. Una copa irresistible d'efectes reconstituents i fins i tot afrodisíacs. Capaç d'aixecar ràpidament els ànims més decaiguts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada