Una versió del Negroni que mai t'esperaries:
En cocteleria, un Sour és una combinació de cítric i dolç, que acompanyada d'un destil·lat base serveix per elaborar infinitat de receptes com el Pisco Sour, el Whisky Sour o el mateix Daiquiri.
L'origen del còctel Negroni
El còctel Negroni neix a Florència (Itàlia) a meitat dels anys 20 del segle passat on, un comte amb el mateix nom, va demanar al bàrman Fosco Scarselli del Caffè Casoni (l'actual Caffè Giacosa), que li afegís una mica de ginebra al seu combinat de sempre que portava Campari i Vermut.
Per què, doncs, no podem preparar un Negroni com a base d’un nou Sour?
Segurament això es el que va pensar en Douglas Derrick del Restaurant Ava Gene’s a Portland (Oregon, EUA) quan va dissenyar aquest còctel intel·ligent que combina les dues millors fórmules de la cocteleria i que resulta ideal per a les persones que consideren que el Negroni de sempre és massa intens.
Douglas Derrick i Campari Amèrica organitzen anualment a Portland el concurs Negroni Social on s'hi seleccionen les millors noves variacions d'aquest còctel.
Fórmula:
3 cl. Ginebra
3 cl. Campari
3 cl. Vermut negre
4 cl. suc de llimona
2cl. sucre líquid
Clara d'ou
8,50 €
Còctel Negroni Sour, vine a gaudir d'aquest còctel envoltat de seda i elegància.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada