A partir de dissabte 14 de juny de 2014; dissabtes, diumenges i festius de 12:00 h. del migdia a 16:00 h. de la tarda, comencem el mes del salmó fumat noruec.
Suggeriments per acompanyar el salmó fumat:
- Glops Fumada.
Cervesa artesanal amb bombolles petites i aromes a fum, formatge i olives.
- Dos Deus Reserva Única.
Primer vermut elaborat per els Cellers Bellmunt del Priorat, herbaci i amb records a fusta.
- Glops Fumada.
Cervesa artesanal amb bombolles petites i aromes a fum, formatge i olives.
- Dos Deus Reserva Única.
Primer vermut elaborat per els Cellers Bellmunt del Priorat, herbaci i amb records a fusta.
El mes del salmón ahumado noruego, a partir del sábado 14 de junio, en horario del vermut.
Sugerencias para acompañar el salmón ahumado:
- Glops ahumada.
Cerveza artesanal con burbujas pequeñas y aromas a humo, queso y aceitunas.
- Dos Deus Reserva Única.
Primer vermut elaborado por las Bodegas Bellmunt, herbáceo y con recuerdos a madera.
Aperitius de migdia a Torre Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada