A partir de dissabte 24 de maig 2014; dissabtes, diumenges i festius de 12:00 h. del migdia a 16:00 h. de la tarda, comencem el mes del carpaccio de bacallà noruec.
Suggeriments per acompanyar el carpaccio de bacallà:
- Rovellats brut Imperial.
El cava harmonitza amb el salat i la bombolla ens ajuda a compensar la sensació greixosa al paladar.
- Còctel Bamboo.
Xerès sec, vermut sec i dos gotes de orange bitter.
El mes del carpaccio de bacalao noruego, a partir del sábado 24 de mayo, en horario del vermut.
- Rovellats brut Imperial.
El cava harmonitza amb el salat i la bombolla ens ajuda a compensar la sensació greixosa al paladar.
- Còctel Bamboo.
Xerès sec, vermut sec i dos gotes de orange bitter.
El mes del carpaccio de bacalao noruego, a partir del sábado 24 de mayo, en horario del vermut.
Sugerencias para acompañar el carpaccio de bacalao:
- Rovellats brut Imperial.
El cava armoniza con el salado y la burbuja nos ayuda a compensar la sensación grasienta al paladar.
- Cóctel Bamboo.
Jerez seco, vermut seco y dos gotas de orange bitter.
- Rovellats brut Imperial.
El cava armoniza con el salado y la burbuja nos ayuda a compensar la sensación grasienta al paladar.
- Cóctel Bamboo.
Jerez seco, vermut seco y dos gotas de orange bitter.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada