Fórmula del Lemon Pie-Tini
En coctelera:
4 cl. de Vodka
6 cl. Licor Advocaat
2 cl. suc de llimona
1 cl. crema de llet
Una cullerada i mitja de crema Lemon Curd
Per la escuma de merenga elaborada en un sifó de pastisseria:
23 cl. de clara d’ou
10 cl. licor Limoncello
3 cl. de suc de llimona
25 gr. de sucre
Decorar amb ratlladura de pell de llima i un detall de galeta amb mantega i caramel.
10,50 €
Un pastís saborós servit en una copa irresistible.
Comencem l’any recuperant un dels nostres còctels favorits. Us volem sorprendre amb l’adaptació d’un meravellós pastís que hem transformat en un saborós còctel digestiu.
Ens hem inspirat en el Lemon Pie, un postre molt popular als Estats Units i en alguns països de Llatinoamèrica, com l’Argentina, Xile, Guatemala o el Perú.
Aquest pastís, generalment es serveix després dels àpats i està elaborat sobre una massa de pasta de full, es farceix amb crema de llimona i es corona amb una esponjosa merenga a la part superior. L’origen del Lemon Pie es remunta al segle XIX i la recepta més antiga registrada va ser atribuïda a Alexander Frehse, un forner Suís.
Us presentem el nostre Lemon Pie-Tini
De la mateixa manera que el pastís, aquest còctel està elaborat amb dues textures diferents. Per una banda la base, composta per vodka i Advocaat, un licor cremós d’origen holandès, preparat amb rovell d’ou, sucre, alcohol i aromatitzat amb vainilla. Afegim també suc natural de llimona, crema de llet i Lemon Curd, una crema de llimona d’intens sabor. Coronant el còctel trobareu la escuma de merenga amb notes cítriques, ratlladura de pell de llima i un detall d’exquisida galeta de mantega i caramel.
El conjunt d’aquesta copa un recordarà el sabor i les textures d’aquest llaminer pastís i podreu gaudir de la creativitat que sempre demostra el nostre equip de barmans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada