Recepta del Ferrero Rocher
4 cl. Frangelico
4 cl. Mozart Dark Chocolate
4 cl. Baileys
Top de crema de llet
Nutella i avellanes trossejades
9,50€
Al desembre, l'inconfusible sabor del Nadal arriba a Torre Rosa amb el còctel Ferrero Rocher
Aquest famós bombó daurat va ser creat el 1982 a Alba, un petit poble d'Itàlia, als turons del Piemont.
Inspirat pel desig de fer accessible a un públic molt més ampli, el plaer d'aquesta sofisticada especialitat de xocolata.
Elaborem aquest còctel de sabor irresistible, barrejant licor Frangelico d'avellanes torrades, elaborat també al Piemont, amb licor Mozart de xocolata negra amb un 87% de cacau pur i la crema de whisky irlandès Baileys. Hi afegim a sobre una fina capa de crema de llet i com a detall final, banyem la boca de la copa amb Nutella i avellanes trossejades.
No esperis més i atreveix-te amb el plaer d'aquest deliciós còctel amb gust de bombó de Nadal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada