Recepta del Coco Sour
6 cl. Ron Don Papa Baroko
1 cl. Pimento Dram
1 cl. Puré de coco
2,5 cl. Suc de llimona
1,5 cl. Suc d'aranja
9,50 €
Brillant combinació de rom i espècies amb un sorprenent toc tropical, el còctel Coco Sour ens transportarà fins a les boges nits de Manila.
Elaborat amb Don Papa, el primer rom premium de Filipines
Don Papa és el primer rom premium de Filipines. La seva rica textura i els sabors de vainilla, mel i fruites confitades el converteixen en un veritable plaer. L'ingredient sorpresa per a aquesta recepta és el licor Pimento Dram, amb les exquisides notes de canyella, nou moscada i clau d'olor. El detall tropical del puré de coco i l'equilibri que ens aporten els sucs de llimona i aranja completen aquesta fórmula.
El còctel Coco Sour se serveix a la bonica copa Nick&Nora acompanyada d'un ram de menta i una rodanxa de llima deshidratada. Una petita joia per gaudir a cada glop.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada