Recepta del Mandarin London Sour:
5 cl. Bombay Saphire
3 cl. suc de llimona
2 cl. xarop d'ametlles
2 cl. clara d'ou
Mitja mandarina
Una branqueta de romaní
9,50 €
Deliciós còctel de sabor cítric. Amb aroma d'herbes
fresques i una cobertura escumosa per al·lucinar.
Els Sour són còctels amb una llarga història. Es
descriuen al llibre “How to Mix Drinks” de Jerry Thomas del 1862 i es
composen d'una base espirituosa (en aquest cas ginebra), suc de llimona i un
edulcorant. Són moltíssimes les variacions que podem trobar als receptaris de
begudes. Ja sigui canviant el destil·lat base, transformant la textura o
afegint nous sabors amb fruites i xarops.
La recepta del Mandarin London Sour agita tota la
fórmula: incorpora el sabor de mitja mandarina picada amb el suc de llimona.
Després, la dolçor especial del xarop d'ametlles i la ginebra completen aquesta
meravella.
La clara d'ou és l'ingredient sorpresa que aconsegueix
construir la textura escumosa que ens fa sentir com als núvols. L'últim detall
és l'aroma d’herbes de la branqueta de romaní que es suma a tots els matisos
botànics que ens ofereix la ginebra Bombay Saphire.
Un vestit nou per a una antiga recepta meravellosa que no
podràs oblidar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada