dimarts, 1 de febrer del 2022

Mandarin London Sour, el còctel del mes de febrer

 


Recepta del Mandarin London Sour:

5 cl. Bombay Saphire
3 cl. suc de llimona
2 cl. xarop d'ametlles
2 cl. clara d'ou
Mitja mandarina
Una branqueta de romaní

9,50 €

Deliciós còctel de sabor cítric. Amb aroma d'herbes fresques i una cobertura escumosa per al·lucinar.

Els Sour són còctels amb una llarga història. Es descriuen al llibre “How to Mix Drinks” de Jerry Thomas del 1862 i es composen d'una base espirituosa (en aquest cas ginebra), suc de llimona i un edulcorant. Són moltíssimes les variacions que podem trobar als receptaris de begudes. Ja sigui canviant el destil·lat base, transformant la textura o afegint nous sabors amb fruites i xarops.

Incorporem nous sabors a aquest meravellós còctel

La recepta del Mandarin London Sour agita tota la fórmula: incorpora el sabor de mitja mandarina picada amb el suc de llimona. Després, la dolçor especial del xarop d'ametlles i la ginebra completen aquesta meravella.

La clara d'ou és l'ingredient sorpresa que aconsegueix construir la textura escumosa que ens fa sentir com als núvols. L'últim detall és l'aroma d’herbes de la branqueta de romaní que es suma a tots els matisos botànics que ens ofereix la ginebra Bombay Saphire.

Un vestit nou per a una antiga recepta meravellosa que no podràs oblidar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada