dijous, 2 de gener del 2020

Lemon Pie-Tini, el còctel del mes de gener

Comencem l’any amb una nova proposta i us volem sorprendre amb l’adaptació d’un meravellós pastís que hem transformat en un saborós còctel digestiu.

Ens hem inspirat en el Lemon Pie, un postre molt popular als Estats Units i en alguns països de Llatinoamèrica, com l’Argentina, Xile, Guatemala o el Perú.

Aquest pastís, generalment es serveix després dels àpats i està elaborat sobre una massa de pasta de full, es farceix amb crema de llimona i es corona amb una esponjosa merenga a la part superior. L’origen del Lemon Pie es remunta al segle XIX i la recepta més antiga registrada va ser atribuïda a Alexander Frehse, un forner Suís.

Us presentem el nostre Lemon Pie-Tini

De la mateixa manera que el pastís, aquest còctel està elaborat amb dues textures diferents. Per una banda la base, composta per vodka i Advocaat, un licor cremós d’origen holandès, preparat amb rovell d’ou, sucre, alcohol i aromatitzat amb vainilla. Afegim també suc natural de llimona, crema de llet i Lemon Curd, una crema de llimona d’intens sabor. Coronant el còctel trobareu la escuma de merenga amb notes cítriques, ratlladura de pell de llima i un detall d’exquisida galeta de mantega i caramel.

El conjunt d’aquesta copa un recordarà el sabor i les textures d’aquest llaminer pastís i podreu gaudir de la creativitat que sempre demostra el nostre equip de barmans.

Fórmula del Lemon Pie-Tini

En coctelera:
4 cl. de Vodka
6 cl. Licor Advocaat
2 cl. suc de llimona
1 cl. crema de llet
Una cullerada i mitja de crema Lemon Curd

Per la escuma de merenga elaborada en un sifó de pastisseria:
23 cl. de clara d’ou
10 cl. licor Limoncello
3 cl. de suc de llimona
25 gr. de sucre

Decorar amb ratlladura de pell de llima i un detall de galeta amb mantega i caramel.

9,50 €

Un pastís saborós servit en una copa irresistible.


Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada