dilluns, 1 d’octubre del 2018

Lynchburg Lemonade, còctel del mes d’octubre

Molt més que una llimonada de Tennessee

A ritme de Country, Blues i Rock and Roll descobrim Tennessee. La banda sonora dels Estats Units i un dels destins més visitats per la increïble bellesa dels seus Parcs Nacionals i pels sabors de la seva gastronomia. Als grans festivals de menjar hi perdrem l'ànima, especialment a Lynchburg, on es celebra el campionat més important de barbacoes.

Per acompanyar aquests plaers, res millor que l’autèntica Lynchburg Lemonade.

La Lynchburg Lemonade es un còctel Long drink molt refrescant i addictiu, creat l'any 1980 per Anthony Mason, propietari del restaurant Alabama, situat en el comptat de Lynchburg, el mateix lloc on hi trobem la destil·leria de Jack Daniel's.

Recepta polèmica

La polèmica s’origina uns anys més tard quan el propi Mason va demandar la destil·leria Jack Daniel's per considerar que els representants de la companyia li havien robat la fórmula. Acudien al seu establiment per copiar la recepta a base de demanar-la repetidament. Jack Daniel's distillery va crear una campanya per promocionar la Lynchburg Lemonade, i la indemnització per danys i perjudicis demanada per Mason va ser de 13 milions de dòlars. El jutge va fallar a favor de Mason, però sense atorgar-li cap compensació econòmica.

La popularitat del "còctel de la discòrdia" va créixer per tot el país de manera imparable.

Lynchburg_01

Fórmula:
Jack Daniel's
Cointreau
Llimona i sucre
Sprite

8,5 €

Lynchburg Lemonade: molt refrescant i perillosament addictiu. T'atreveixes a provar-lo?

Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada