Caipiroska de maracujà (fruita de la passió)
Una llima natural
3 cl. de puré de maracujà
7 cl. de Vodka
Gel picat trossejat
En el fons d'un got ample, matxucar amb força la llima tallada a trossos i afegir el puré, omplir el got amb el gel trossejat, posar el vodka i i remoure amb una cullereta llarga.
Decorar amb una rodanxa de Lima, una physalis peruviana i servir amb un parell de canyetes.
Caipiroska de maracuyá (fruta de la pasión)
Una lima natural
3 cl. de puré de maracuyá
7 cl. de Vodka
Hielo troceado
En el fondo de un vaso ancho, machacar con fuerza la lima cortada en trozos y añadir el puré, llenar el vaso con el hielo troceado, poner el vodka y remover con una cucharilla larga.
Decorar con una rodaja de Lima, una physalis peruviana y servir con un par de cañitas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada