dilluns, 3 de juliol del 2017

Miss Moneypenny

Miss Moneypenny, còctel del mes

julio sin botella - para flyer

Un còctel fresc, cítric, herbaci i elaborat amb productes 100% naturals.

Inspirats en el color del nostre edifici, el nostre equip de barmans han unit la ginebra anglesa amb els gerds, creant un còctel rosat, suau y amb una identitat 100% original.

De gust sorprenentment natural i fresc, et farà agafar ganes d'acció i aventura. Miss Moneypenny encarna perfectament la combinació d'aquest esperit aventurer i la discreció femenina britànica.

Un còctel basat en el personatge de la saga James Bond

Miss Moneypenny és la secretària de M, el director del Servei Secret Britànic (MI6) i cap de James Bond. Apareix en les primeres novel·les d'Ian Fleming i sembla que el personatge podria estar inspirat en Kathleen Pettigrew la secretària del director real del MI6 i altres dones com Vera Atkins de la Direcció d'Operacions Especials (SEO) o Paddy Bennett que va treballar amb l'Ian Fleming a Intel·ligència Naval durant la II Guerra Mundial.

El personatge apareix sempre enamorat de James Bond tot i que mai no ho va manifestar obertament. Durant tota la saga de las pel·lícules ha estat interpretada per actrius com Lois Maxwell, Caroline Bliss, Samantha Bond i Naomie Harris.


Fórmula:

Ginebra Williams GB
Suc de llimona natural
Gerds
Fulles d'alfàbrega
Sucre líquid

8,50 €

Miss Moneypenny: natural, discreta i silenciosament enamorada de James Bond… T'apuntes a l'aventura?

Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada