dimecres, 30 de maig del 2018

Miss Sunshine, còctel del mes

Coctel inspirat en la pel·lícula “Little Miss Sunshine”, una comèdia que va trencar amb els canons de bellesa. Dirigida per Jonathan Dayton i Valerie Faris, aquest road movie retrata el viatge d'una família una mica disfuncional i completament atípica. Es va estrenar al Festival de Cine de Sundance el 2006 i va ser nominada a 4 Òscars, dels quals finalment en va guanyar dos: al Millor Actor Secundari per Alan Arkin i al Millor Guió Original per a Michael Arndt.

Un còctel trencador

Nosaltres també volem trencar amb els tòpics i convidar-te a tastar un còctel elaborat amb conyac, un dels destil·lats arrelats i amb fama de ser només una beguda de vells. Ben combinats, ens poden fer sentir un sabor molt especial. En aquest cas no tenim un conyac qualsevol, sinó el Hennessy, que és un dels fabricants més antics i famosos de la regió de França amb D.O. Conyac.

Breu història d'un dels millors conyacs del món

La companyia es va fundar quan l'irlandès Richard Hennessy, que havia estat un mercenari pel rei Lluís XV, fou compensat amb terres al poble de Cognac, a França, el 1765. Richard va muntar un negoci comercial inicialment enviant licor als seus amics i parents d'Irlanda. El seu fill, James Hennessy va ampliar el negoci per incloure la producció pròpia de conyac. Varen rebatejar el negoci James (o Jacques, en francès) Hennessy &Co., el nom que la companyia encara manté en l'actualitat. Les successives generacions Hennessy han dirigit l'empresa, essent en aquest moment l'octava generació la que està al capdavant del negoci.

Miss Sunshine, còctel del mes

Fórmula:

4 cl conyac Hennessy
2 cl Licor de Falernum
3 cl suc de llimona
1 cl puré de préssec
3 fulles de menta
Ginger ale
Perfumat amb aigua de tarongina

8,5 €

Miss Sunshine: gaudeix de la untuositat del conyac i el préssec combinat amb la frescor del licor especiat falernum i el ginger ale.

Si t'ha agradat el nostre còctel del mes, segur que també te n'agradarà algun dels anteriors com per exemple el Mayáhuel.

Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada