diumenge, 1 d’abril del 2018

Tennessee Buck, còctel del mes

Què és un còctel buck?

Totes les begudes amb un destil·lat + refresc de gingebre + cítrics es van denominar històricament Buck (cérvol en anglès).

Quan el vodka va ser introduït al mercat nord-americà, els fabricants van comercialitzar el Vodka Buck, i en una jugada intel·ligent el van denominar Mula de Moscou.  Aquesta exitosa combinació ha fet un gran ressorgiment i la nomenclatura Buck s'ha anat perdent en la popular cultura del bar.

Majoritàriament ara s'anomena Mula com a forma de descriure les begudes amb un destil·lat + refresc de gingebre + cítrics. (com per exemple el nostre fantàstic cóctel  Moscow Mule).

Un còctel refrescant i divertit

El còctel Tennessee Buck combina de manera divertida Jack Daniel's (cor de Tennessee) amb refresc de gingebre i suc de llimona. Per fer-lo encara més atractiu s'hi afegeixen unes gotes de bitter amarg d'Angostura, una punteta de sucre i maduixa natural matxucada. Tot plegat resulta una festa de sabors molt refrescants i amb tot el caràcter del Tennessee whiskey envoltat per la picardia del gingebre.

Els whiskeys de Tennessee

La denominació Tennessee whiskey s'aplica a un whiskey de tipus americà molt especial. La seva particularitat és que utilitza un procés de filtratge anomenat Lincoln County Process, pel qual el whiskey es filtra a través d’una capa de carbó vegetal d'auró abans de ser dipositat a les bòtes pel seu envilliment. Aquest procés dóna a aquest whiskey un sabor distintiu i únic.

Còctel Tennessee Buck

La nostra fórmula pel Tennessee Buck està inspirada en la recepta creada en 2009 pel reconegut barman Erick Castro a Bourbon & Branch, San Francisco, EUA.

Fórmula:
Jack Daniel's
Llimona i sucre
Maduixa natural
Bitter Angostura
Refresc de gingebre

8,5 €

Tennessee buck: una divertida festa de sabors per refrescar-se aquesta primavera.

Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada