dimecres, 1 de novembre del 2017

Honey Berry, còctel del mes

Honey Berry - Facebook

Aquest còctel Honey Berry el podem incloure en la categoria dels Smash, beuratges típicament americans que apareixen ja en els primers llibres de cocteleria com  el conegut "How to Mix Drinks" de Jerry Thomas de 1862, el  "Bartender's Manual" de Harry Johnson de 1888 i "The Savoy Cocktail Book" de 1930, sovint sota el paraigua dels Juleps i com una versió més petita.

Què són els còctels Smash?

Els Smash son còctels meravellosos, més feliços i lliures, on podem incloure fruites de temporada, variacions en el destil·lat o fins i tot herbes diferents a les típiques fulles de menta.  Ho podríem resumir amb la sentència ràpida que un Smash és sempre un Julep, però no sempre un Julep és un Smash.

Per la nostra recepta, el principal ingredient que hi trobem és el Jack Daniel's Honey (Mel). És el mateix Jack Daniel's Old No.7 però més suau i amb un toc de mel incorporat de manera natural al seu procés d’elaboració. Una proposta d’esperit jove que no oblida el caràcter del Tennessee Whiskey.

Un còctel homenatge a la Halle Berry

Amb el nom del còctel Honey Berry hem volgut fer un gest de complicitat amb l’actriu i model  nord-americana Halle Berry. La combinació excitant de tots els ingredients, encaixa de manera fantàstica amb els personatges que l’actriu ha desenvolupat en pel·lícules tant exitoses com "X-Men", "Catwoman" o "Muere otro día" amb l'impecable James Bond interpretat per en Pierce Brosnan per últim cop.

Fórmula:

Jack Daniel's Honey
Llimona
Sucre
Fulles de Menta
Baies de gerds i nabius

  8,50 €

Honey Berry: el còctel per disfrutar de les fruites en el seu millor moment!

Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada