dijous, 30 de novembre del 2017

Bramble, còctel del mes

Bramble, un clàssic modern

Ens trobem davant un còctel de gran elegància que podem incloure entre els clàssics moderns. Una proposta d’equilibri perfecte entre el cítric de la llimona i el dolç que ens aporta el licor de mores.

El Bramble va néixer els anys 80 en el singular barri del Soho de Londres. Creat en el memorable Fred's Club, pel seu bàrman Dick Bradsell, seguint una tendència de l’època que consistia en reinventar fórmules clàssiques com els còctels Gin Fizz o el Tom Collins, per tal que resultessin amb més sabors i de maneres més desitjables.

El seu nom fa referència a l’arbust d’on provenen els fruits vermells, especialment la mora: l’esbarzer. Segons publica la Guia Difford, sembla que la inspiració li va venir dels seus records d’infantesa a l’illa de Wight, on anava a collir mores: “recordava quan collia mores i com em punxava amb els esbarzers, [..] tenia tot això al meu cap i vaig pensar, vull dissenyar un còctel britànic”.

El Bramble s'ha convertit en un imprescindible en els millors bars de còctels de tota Anglaterra i ben segur que els hi encantarà a tots els qui el vulguin provar.

Per als amants de la ginebra

A Torre Rosa pensem que per degustar una bona ginebra no cal caure sempre en el ja conegudíssim Gintònic.

Per al nostre Bramble hem volgut sumar-hi una meravella com és la ginebra Ginabelle. Des de les Rias Baixas de Galícia ens arriba aquesta ginebra, l’única en el món que pot presumir de la base de destil·lat de pruna mirabel i albariño. Aquests matisos florals junt amb un fons de ginebró i notes cítriques i balsàmiques son els que la fan tant exquisida. Us hi podreu resistir?

principal

Fórmula:
Gin Ginabelle
Suc de llimona
Xarop de sucre
Licor de mores

  8,50 €

Bramble: l'equilibri entre cítric i dolç. Tot un clàssic que t'encantarà si el proves

Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada