dissabte, 30 de setembre del 2017

Crumble kiss, còctel del mes

Foto Crumble Kiss

L’equip de Torre Rosa us presenta un còctel per donar la benvinguda a la tardor, inspirat en la recepta d’unes postres: el crumble.

Història del seu origen

La primera referència impresa al cruixent de poma (apple crisp) és de 1921, amb una recepta a l’Everybody's Cook Book: A Comprehensive Manual of Home Cookery, als Estats Units.

Posteriorment es va popularitzar a Anglaterra, amb el nom d’apple crumble, durant l’època de racionament que va patir durant la Segona Guerra Mundial. El govern britànic va establir un sistema de racionament d’aliments. Cada ciutadà anava a les botigues locals i se li lliurava una llibreta de racionament que contenia una sèrie de cupons. El ministeri corresponent garantia la provisió de la quantitat assignada a cada comerciant segons els clients registrats.  Per comprar els productes, s’havia d’entregar el cupó i els diners corresponents.

El gener de 1940 es començava a racionar el tocino, la mantega i el sucre. Posteriorment van seguir amb la carn, el te, la melmelada, les galetes, cereals de l’esmorzar, els ous, la llet i la fruita en conserva. Aquest control dels aliments va generar que sorgís un mercat negre, on se solia enganyar als clients amb substituts més barats dels productes com per exemple la carn de cavall en comptes de la carn de vaca.

Postres molt populars

Posteriorment aquestes postres s’han popularitzat a tot el Regne Unit i als Estats Units d’Amèrica on és una de les receptes més típiques de la rebosteria americana. La senzillesa de la seva elaboració així com la possibilitat de fer-lo amb una gran varietat de fruites (especialment les que tenen un component àcid) li donen una gran versatilitat.

En l’època de tardor, just quan s’ha collit la fruita és especialment freqüent atès que hi sol haver excedent de fruita. L’apple crumble sol degustar-se amb gelat o crema anglesa.

Vine a degustar la nostra adaptació d’aquestes postres en una copa de còctel. Us garantim una experiència única!

Fórmula:
Whisky lleugerament fumat
Poma
Canyella
Mel
Cointreau
Clara d'ou

  8,50 €

Crumble Kiss: el còctel ideal per donar la benvinguda a la tardor. Fresc, lleuger, equilibrat i fàcil de prendre.

Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada