dimecres, 24 de maig del 2017

Guia dels millors 100 bars i cocteleries de Catalunya

La Vanguardia ha recollit en aquesta guia trilingüe (català, castellà, anglès) els millors bars i cocteleries del país. Amb pròleg de Josep Roca, del Celler de Can Roca, la guia ha fet una selecció entre els 28.000 establiments d’aquesta mena que existeixen actualment a Catalunya i n’ha seleccionat els 100 millors.

Una llista de bars i cocteleries recomanades per professionals

Aquesta difícil tasca ha estat realitzada a través dels vots de professionals i experts del sector: propietaris, bartenders, distribuïdors, crítics i bloggers. Els criteris de selecció s’han basat en la qualitat, el servei i l’entorn que ofereixen els locals. La llista final apareix en ordre alfabètic, doncs és difícil fer-ne qualsevol altra classificació atenent a la gran diversitat.

L’objectiu és que el lector pugui descobrir llocs nous i fer-se ell mateix el seu rànking particular, visitant-los i gaudint-los. També es pot considerar un reconeixement i homenatge a un sector que ofereix una cosa tan bonica com bon beure i uns espais de trobada que tant ens agraden en la nostra cultura mediterrània.

Un recononeixement de la professión com a cocteleria

Torre Rosa ha estat inclosa en aquesta guia. És un honor que la professió ens continuï reconeixent com una de les millors cocteleries del país, després d’aquests 30 anys d’existència. Això ens anima a seguir treballant amb el mateix entusiasme que el primer dia i enfrontar els propers anys amb tot de reptes nous.

No us perdeu la guia. Segur que hi descobrireu llocs que us encantaran.

Portada 100 bars

100 bares0003

Cocteleria Torre Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada